Over DABRUZZO

Je kan pas echt van iets genieten, als je het ook kunt delen. Dat is meteen de reden waarom wij Dabruzzo in het leven heb geroepen. Om de bijzondere Italiaanse lekkernijen die wij na al die jaren nog steeds ontdekken in onze streek – l’Abruzzo – en land van herkomst, te kunnen delen met anderen.

Maar, dit is niet zomaar een adres waarop je lukraak verzamelde Italiaanse geneugten vindt. De producten op deze site, zijn stuk voor stuk kleine ontdekkingen die wij op onze reizen naar Italië zijn tegengekomen. Op kleine of grotere wijndomeinen, op het platteland of in de stad. Van elk ervan weten wij precies hoe het smaakt, en wat er zo bijzonder aan is. Achter elk ervan schuilt een verhaal. Van de intense rode wijnen van dat ene wijndomein, tot die ene rijstsoort waarmee je de heerlijkste risotto maakt. Stuk voor stuk zijn ze uniek, en daardoor voor ons meer dan het delen waard.

Heb je een vraag over een bepaald product? Wij helpen je graag verder. Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan gemakkelijk via deze website.

Wens je een wijn te testen? Neem contact op.

 

Hartelijke groet

Dabruzzo team.